Corona maatregelen – update 17 mei 2020

Vanwege het coronavirus werk ik met extra voorzorgsmaatregelen, conform de RIVM richtlijnen. De maatregelen zijn:

Geen behandeling bij verkoudheid of andere luchtwegklachten (loopneus of hoest), kortademigheid of koorts. Ook als ikzelf of mijn huisgenoten deze klachten hebben gaat het consult niet door. Graag geen afspraak plannen als u klachten heeft. Bij aankomst in de praktijk zal ik nogmaals vragen of u klachten heeft. Een afgezegd consult is altijd kosteloos.

Ik verzoek u uw handen te wassen voordat u naar de praktijk komt. Bij aankomst kunt u direct doorlopen naar mijn praktijkruimte. In die ruimte kunt u uw jas kwijt en kunt u zich omkleden. We houden afstand en schudden geen handen. Ik verzoek u om geen gebruik te maken van het toilet.

Ik draag een mondkapje en verzoek u dat ook te doen. Als u geen mondkapje heeft krijgt u er een van mij. Na het consult kunt u deze achterlaten in de wasmand in de praktijk.

Ik draag handschoenen en zal de massagetechniek aanpassen om direct huidcontact te vermijden. Ik verwacht dat u het verschil niet zult merken.

In de praktijkruimte werken we hygiënisch. Desinfecterende gel is beschikbaar. U krijgt water uit een plastic wegwerpbeker. Alle handdoeken en hoezen worden na elk consult vervangen. Ik maak de behandeltafel, stoel, deurknoppen en alle andere contactoppervlakken op de route door mijn huis voor en na elk consult schoon.

Als u twijfelt over een consult of andere vragen heeft, neem dan altijd contact met me op. We bespreken dan samen de situatie.